Studerende til Vaccine-teamet i MSD Danmark

København | 15 timer/uge

 

Har du lyst til at arbejde i feltet mellem videnskabelig formidling, pharma- og digital marketing? Brænder du for oplysning om videnskabelig data? Er du interesseret i at arbejde med forebyggelse, sundhed og beslutninger omkring dette? Så vil vi meget gerne høre fra dig! Hos MSD Danmark, datterselskab til en af verdens største og innovative medicinalvirksomheder, søger vi en dygtig og engageret studerende i vores Vaccine afdeling.

Om jobbet

Som studentermedhjælper i Vaccines Business Unit i MSD Danmark vil du arbejde tæt sammen med vores Vaccines Franchise Lead og Vaccine Brand Managers samt de tværfunktionelle teams om at eksekvere de kommercielle leverancer forankret i de strategiske brand-planer for vores prioriterede vacciner.

Med en ambition om at levere den bedste kundeoplevelse i branchen, vil du være en integreret del af et ambitiøst kommercielt team forankret i videnskab, som konstant stræber efter at udvikle vaccinernes go-to-market-model, skabe succes og værdi for vores virksomhed og interessenter og i sidste ende have en positiv påvirkning af folkesundheden i Danmark. Du vil referere direkte til Vaccines Business Unit Director, men i dit daglige arbejde vil Vaccines Franchise Lead være ansvarlig for at prioritere dine opgaver og leverancer indenfor Business Unit.

På Havneholmen i København har MSD Danmark knap 200 ansatte med mange forskellige kompetencer. Du vil indgå i Vaccine teamet, der med dig, tæller otte personer. Vi har et agilt setup, hvor vi supporterer efter behov på tværs af de kommercielle teams, hvilket betyder, at du også kan få lov til at arbejde tæt med bl.a. dygtige brand managers og policy managers med fokus på andre sygdomsområder som eksempelvis kræft eller HIV.

Udover det faglige er vi også en organisation, som går meget op i diversitet og inklusion. Her skal alle kunne komme på arbejde og trygt kunne tale frit og være sig selv!

Dine opgaver

Som studentermedhjælper i Vaccine-teamet vil dine opgaver bl.a. omfatte:

• Håndtere og vedligeholde kampagneindhold i MSDs reviewsystem i overensstemmelse med interne samt eksterne krav og reguleringer for lægemidler

• Ansvarlig for at evaluere opdateringer af produktresumeer samt relaterede APC-opdateringer (forkortet produktresume)

• Assistere med administrationen af digitale forbrugerkampagner med eksterne samarbejdspartnere i overensstemmelse med produktstrategi

• Igangsætte og behandle kontrakter i forbindelse med uddannelsesarrangementer

• Drive produktionen af intern kommunikation på vegne af teamet

• Supportere Franchise Lead og Brand Managers i eksekvering af forskellige kommercielle taktikker

Vi ser gerne, at du

• er interesseret i brand management indenfor pharma, lægemiddelregler og digital markedsføring og er under uddannelse indenfor et relevant fag i forhold til førnævnte

• er organiseret og struktureret, med fokus på at møde definerede milepæle

• har gode skriftlige (og mundtlige) færdigheder på engelsk og dansk

• har evnen til at arbejde i et komplekst miljø med mange interessenter

• er fleksibel og kan tilpasse dig og få succes i et hurtigt og foranderligt miljø

• er i stand til at arbejde selvstændigt og i samarbejde med et åbent mindset

• er velbevandret i Microsoft 365 samt Microsoft Office-apps

Vil du ansøge eller vide mere?
Hvis du er interesseret, så send din ansøgning, CV, karakterudskrift og evt. andre relevante bilag til merry.ann@merck.com. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Ann Merry fra teamet på mailen ovenfor eller på telefon +45 2481 4010.

Deadline for ansøgning: 2. september 2022

Hero Image

Om MSD

MSD er en af verdens største medicinalvirksomheder. Siden 1851 har vi arbejdet for at forbedre menneskers liv og helbred, og i mere end 50 år har vi været leverandør til det danske sundhedsvæsen. I MSD har vi en bred portefølje af produkter indenfor bl.a. kræft, vacciner og infektionsmedicin. Læs mere om MSD i Danmark her på siden eller besøg os på Linkedin.