Hero Image

Onkologi

Vi arbejder for en verden, hvor kræft ikke alene behandles, men kureres. Den ambition kommer vi aldrig til at gå på kompromis med.  

Vores mission er at levere banebrydende innovationer, der forlænger og forbedrer kræftpatienters liv.

En modstander, der ikke må undervurderes

Vores mission er at levere banebrydende innovationer, der forlænger og forbedrer kræftpatienters liv. Vi arbejder på at forebygge kræft, hvor vi kan, og give patienterne flere behandlingsmuligheder, mere livskvalitet og mere tid. Det er det, der driver os. 

Kræft kan være ødelæggende for både patienter og deres omsorgspersoner. Derfor arbejder vi med hele kræftfællesskabet  interesseorganisationer, sundhedsudbydere, politikere og branchekolleger  som deler vores mission om at udvide og forbedre kræftpatienters liv.  

Det er sammen, vi skal bekæmpe kræft. Og det handler om hele forløbet – fra opsporing til rehabilitering skal vi sørge for, at vi har de bedste kort på hånden.  

Et eksempel på det er vores Alliance to Advance Patient-Centered Cancer Care. Det er en alliance, som forsøger at øge tilgængeligheden af kræftbehandlingen samt at sætte fokus på de patientgrupper, der får mindst opmærksomhed.  

Læs mere

Det er vigtigt, at vi tilbyder vores støtte, hvor vi kan. Vi forsøger blandt andet at understøtte den amerikanske udgave af Kræftens Bekæmpelse i deres arbejde med at give alle mennesker med kræft bedre betingelser for at navigere i deres sygdom. Det gør vi igennem ACS Global Navigation. 

Læs mere

DK-NON-00672 / 15.07.2024