Hero Image

Hvem vi er

Hvordan er det at arbejde hos MSD? Hvordan har medarbejderne fundet vej hertil? Og hvem er menneskene bag logoet? Lær os bedre at kende gennem historier fra vores dygtige medarbejdere.


Tea er MSDs Onkologichef

”Selv 8 år inde i jobbet, standser jeg stadig op og kan blive helt ydmyg over at være en del af en virksomhed af dén størrelse, men også det format på tværs af alle de sygdomsområder, vi arbejder inden for”.


Sofia er sygeplejersken, der blev specialist

”Der er ikke nogle forventninger, til præcis hvornår du gør dit arbejde, så længe du gør det, du skal – det giver stor fleksibilitet”.


Pernille skaber rammerne for de kliniske forsøg

”Det mest givende ved mit arbejde er selvfølgelig, når vi får de kliniske forsøg op at køre”.


Gritt er passioneret strateg

”Det er onkologien, jeg brænder for, og strategiudviklingen jeg synes er den mest spændende disciplin – at kunne kombinere de to ting er et kæmpe privilegie”.


Simon er chef for External Affairs

”Det har altid været en kæmpe stor tilfredsstillelse for mig, det der med at man faktisk virkelig arbejder for sundhed”.


Karin er en vigtig brik i patientpuslespillet

”Jeg fandt ud af, at man også godt kunne hjælpe mennesker, selvom man sidder bag en skærm på et kontor”.


Anne er forskeren, der fandt hjem

“Det er vigtigt, at vi bliver ved med at stille spørgsmål, især der hvor vi mangler data, og hvor vi kan udfylde huller – til gavn for patienterne”.


Jakob er MSDs digitale globetrotter

”Jeg har aldrig sluppet det der med hele tiden at ville prøve at udvikle og uddannne mig”.

Jakob Hartnack MSD Danmark


Anette er kvinden i felten

“Jeg glæder mig hver gang jeg sætter mig i min bil, for at besøge læger og sygeplejersker på alle landets infektionsmedicinske afdelinger”.