Hero Image
Seneste nyt

MSD i medierne

Se vores seneste nyheder og medieomtale her. Vi vil løbende opdatere denne side, når der kommer nyt.

Industrien kan være datapartner for sundhedssektoren

Når ny medicin bliver tilgængelig verden over, er der et underliggende samarbejde mellem private firmaer, offentlig forskning samt myndigheder og systemer. Lad os dyrke det samarbejde endnu mere, skriver direktør fra MSD Danmark.

April, 2023

Tag presset af hårdtprøvet sundheds­væsen ved at bruge supervåben fra corona­tiden

Den kommende regering har en stor opgave foran sig, når det gælder vores sundhedsvæsen. Her står mange komplekse udfordringer i kø med flere multisyge, færre hænder og flere ældre. Det vil kræve komplekse løsninger.

December, 2022

Mangfoldighed gavner arbejdspladsen – og i sidste ende patienterne

Diversitet og inklusion er ikke bare buzzwords på arbejdspladsen. Udover at det har en værdi for den enkelte og arbejdspladsen, så kan mangfoldighed i sundheds- og life science-sektoren være med til at skabe mindre ulighed i sundhed.

December, 2022

Medicinalvirksomheder: Den politiske kræftindsats er i fare for at sejre sig selv ihjel

Det er lovende med en regering, der ikke er tilfreds med status quo, men i reformiveren må vi ikke glemme et vedvarende fokus på kræftområdet, for her er udviklingen desværre bekymrende, skriver fem aktører i medicinalindustrien.

Januar, 2023

Børn mangler viden om vacciner: MSD med i nyt uddannelsesprojekt

Danske skolebørn føler sig ikke godt nok klædt på, når det gælder viden om vacciner. Samtidig har størstedelen af eleverne svært ved at skelne rigtige nyheder fra fake news.

April, 2021

MSD Danmarks reception

MSD indgår elkøbsaftale med Ørsted

Danske Ørsted indgår for første gang et energi-samarbejde med en virksomhed fra farmaindustrien. Den amerikanske medicinalgigant MSD og Ørsted har indgået en elkøbsaftale (PPA), som er af vigtig betydning for begge virksomheder.

Maj, 2021

Vi har ikke råd til status quo: Det danske vaccinationsprogram kalder på ambitiøse politiske visioner

Vores gængse opfattelse af, at der eksisterer en stor tilslutning til det danske vaccinationsprogram, holder ikke, når vi dykker ned i data. Der er brug for et politisk fokus på at investere i forebyggelse til gavn for den nationale sundhed og for samfundsøkonomien, skriver landechef for MSD Catherine Williams.

November, 2022

DK-NON-01231 / 09.05.2023