Fakta om MSD

Fondskode

MRK

Vores navn

Vi kaldes MSD overalt uden for USA og Canada. Virksomheden er børsnoteret på New York Stock Exchange under fondskoden “MRK.”

Om os

Hos MSD er vi drevet af en fælles ambition. Nemlig at bruge den seneste videnskabelige indsigt til at redde og forbedre liv i hele verden. Vi har i mere end 130 år forsøgt at bringe håb til mennesker gennem opfindelser og udvikling af vigtig medicin og vigtige vacciner.

Vi stræber efter at være den førende forskningsdrevne biofarmaceutiske virksomhed i verden. Vi er allerede blandt de førende aktører i verden, når det kommer til forskning i innovative og forebyggende behandlinger til mennesker og dyr.

Vi bestræber os på at nære en mangfoldig og inkluderende arbejdsstyrke med et globalt udsyn og en ansvarsbevidst tilgang, som sørger for en sikker, bæredygtig og sund fremtid for alle mennesker og lokalsamfund..

Medarbejdere

Omtrent 68.000 på verdensplan. I Danmark er vi omtrent 200 (per 31. december 2021)

MSD er et globalt firma specialiseret i sundhed og leverer innovative sundhedsløsninger i form af receptpligtige lægemidler, vacciner, biologiske behandlinger og produkter til at fremme dyrevelfærd.

Hovedkontor

Kenilworth, New Jersey, USA

Forretningsområder

Lægemidler

Vacciner

Lægemidler til dyr

2021 Indtægter

USD 48,7 milliarder

2021 R&D-udgifter

USD 12,2 milliarder

Ledelsen i Danmark

DK-NON-01008 / 26.04.2022