Fakta om MSD

Fondskode

MRK

Vores navn

Vi kaldes MSD overalt uden for USA og Canada. Virksomheden er børsnoteret på New York Stock Exchange under fondskoden “MRK”.

Om os

Hos MSD er vi drevet af en fælles ambition. Nemlig at bruge den seneste videnskabelige indsigt til at redde og forbedre liv i hele verden. Vi har i mere end 130 år forsøgt at bringe håb til mennesker gennem opfindelser og udvikling af vigtig medicin og vigtige vacciner.

Vi stræber efter at være den førende forskningsdrevne biofarmaceutiske virksomhed i verden. Vi er allerede blandt de førende aktører i verden, når det kommer til forskning i innovative og forebyggende behandlinger til mennesker og dyr.

Vi bestræber os på at nære en mangfoldig og inkluderende arbejdsstyrke med et globalt udsyn og en ansvarsbevidst tilgang, som sørger for en sikker, bæredygtig og sund fremtid for alle mennesker og lokalsamfund.

Medarbejdere

Omtrent 69.000 på verdensplan. I Danmark er vi omtrent 180 (per 31. december 2022).

MSD er et globalt firma specialiseret i sundhed og leverer innovative sundhedsløsninger i form af receptpligtige lægemidler, vacciner, biologiske behandlinger og produkter til at fremme dyrevelfærd.

Hovedkontor

Rahway, New Jersey, USA

Forretningsområder

Lægemidler

Vacciner

Lægemidler til dyr

2022 Indtægter

USD 59,3 milliarder

2022 R&D-udgifter

USD 13,5 milliarder

Ledelsen i Danmark

DK-NON-01008 / 29.01.2024