Hero Image

Vores kultur og værdier

Vi bærer os ansvarligt ad hver dag for at skabe de bedste vilkår for, at en sikker og sund fremtid kan spire for så mange mennesker og lokalsamfund som muligt. 

Det hele drejer sig om at redde og forbedre liv.

For os handler det om at opfinde og opdage for livet. Hos MSD er vi alle sammen nysgerrige opfindere og ‘opdagere’ – uanset hvad der måtte stå på visitkortet.

Alt, hvad vi gør – både i og uden for laboratoriet – er baseret på vores dybe taknemmelighed for livet. Det er grunden til, at vi er samlet på tværs af virksomheden med ét mål – nemlig at bruge den nyeste videnskabelige indsigt til at redde og forbedre liv i hele verden.

Vi siger ikke, hvad folk bør gøre. Vi gør det.

Hvis du vil lære mere om de byggesten, vi består af, så kan du eksempelvis begynde med starten. Du kan læse mere om vores historie, om dem som bragte MSD til verden her

“I vores bestræbelser på at opfinde medicin og vacciner, der redder og forbedrer liv, findes selve kernen af dem, vi er, i de værdier og standarder vi vedkender os.

At vi kan se os selv i øjnene, er fundamentalt afgørende for vores succes – nu og i fremtiden.”

Ken Frazier
Chairman of the Board

Adfærdskodeks og etiske retningslinjer

Vi repræsenterer mange kulturer, men er alle drevet af ærlighed og integritet med et fælles mål om, at levere banebrydende lægemidler.

DK-NON-01006 / 26.04.2022