MSD Danmarks blog

Lær noget nyt. Og lær os bedre at kende gennem vores historier.

Her på siden kan du finde indhold om nogle af de områder, vi interesserer os allermest for. Læs om alt fra sygdomsområder såsom onkologi, vaccination, infektionssygdomme og immunologi til historier om klinisk forskning og life science men også om arbejdslivet som det leves i MSD.


Klinisk forskning er gavnligt – for patienter, for sundhedssektoren, for lægemiddelindustrien og for samfundet som helhed. Men mange er måske ikke helt sikker på, hvad kliniske forsøg egentlig går ud på, hvem der laver dem og hvordan – og hvorfor det er så vigtigt at have klinisk forskning her i Danmark.

Det kan du lære mere om her.

En introduktion til klinisk forskning


Vacciner omtales som en af vores største nutidige succeshistorier indenfor sundhed, som et af de vigtigste værktøjer til forebyggelse af sygdom og som en af ​​de mest omkostningseffektive folkesundhedsforanstaltninger. Lær mere om immuniseringens historie og betydning.

En historie om vaccination


brystkræft opdages ofte af kvinderne selv

Brystkræft er den hyppigste kræftsygdom hos kvinder i den vestlige verden. Herunder stiller vi skarpt på en af de mest alvorlige brystkræfttyper, nemlig triple-negativ brystkræft.

Triple-negativ brystkræft: Hvad alle kvinder bør vide


Carsten Shade Larsen oplevede HIV på tæt hold i 80'erne

Siden de første tilfælde har HIV-epidemien kostet omkring 32 millioner menneskeliv på verdensplan. Læs mere om HIVs historie.

HIV 40 år senere: Epidemien, stigmaen, myterne og gennembruddet


MSDs mødeburger

Hvordan introducerer man mødeprincipper på en appetitlig måde, som får folk til at huske dem? Lær mere om MSD Danmarks mødeburger.

The Meeting Burger: How to make your meetings a delicious experience