Kommunikationsstuderende til den digitale marketingafdeling i MSD Danmark

København | 15 timer/uge

 

Har du lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem kommunikation og digital marketing? Kan du skrive og kommunikere fængende? Og har du interesser indenfor sundhed og behandling? Så vil vi meget gerne høre fra dig!  Hos MSD Danmark, datterselskab til en af verdens største og innovative medicinalvirksomheder, søger vi en dygtig og engageret studerende til vores Marketing & Digital Operations afdeling.

Om jobbet

Som studentermedhjælper hos MSD får du en fantastisk mulighed for at arbejde med kommunikation for en af verdens største medicinalvirksomheder. Vi arbejder med mange forskellige projekter indenfor digital marketing og kommunikation – alle med det formål at positionere MSD som en vigtig aktør i den danske sundhedssektor. Til det bruger vi hele værktøjskassen såsom hjemmesider, sociale medier, content og email marketing og digitale events.

Vi leder efter en studerende, der kan hjælpe os med lidt af det hele, men primært kommunikation. Din arbejdsdag kan være fyldt med alt fra tekstskrivning til opsætning af hjemmesider, research og intern kommunikation. Du behøves ikke kunne det hele fra dag ét, så længe du er villig til at lære – og har en skarp pen. Du vil få høj grad af selvbestemmelse, og jo dygtigere du er, jo mere ansvar vil du få. I MSD er der højt til loftet og rig mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

På Havneholmen i København har MSD Danmark knap 200 ansatte med mange forskellige kompetencer. Du vil indgå i Marketing & Digital Operations (MDO) teamet der tæller ni personer, inklusive dig. Du vil referere direkte til vores Marketing & Digital Operations Lead, men i det daglige vil det være vores Content & Communication Manager der hjælper dig med at identificere og prioritere dine arbejdsopgaver. I MDO arbejder vi på tværs af hele organisationen, hvilket betyder, at du også får lov til at arbejde tæt med blandt andre dygtige brand managers og policy managers med fokus på sygdomsområder som kræft, vacciner og infektionssygdomme.

Udover det faglige er vi også en organisation, som går meget op i diversitet og inklusion. Her skal alle kunne komme på arbejde og trygt kunne tale frit og være sig selv.

Dine opgaver

Som studentermedhjælper i MDO-teamet vil dine arbejdsopgaver bl.a. omfatte

 • Corporate reputation initiativer via sociale medier og hjemmeside
 • Udvikling af kommunikations- og kampagnemateriale til eksternt brug
 • Intern kommunikation i form af f.eks. opdatering af intranet, kommunikation via Yammer og hjælp til organisering af interne events 
 • Support på diverse digitale kampagneprojekter

Om dig

Du har færdiggjort de første 2-3 år af en uddannelse i kommunikation eller journalistik på universitet eller tilsvarende. Vi ser helst, at du har mindst 1½ år tilbage af dit studie. 

Vi forventer, at du

 • skriver i et fejlfrit og fængende sprog og formår at omsætte komplekst stof til simple budskaber, der går rent ind hos modtageren
 • har en basisindsigt i den digitale marketing-værktøjskasse
 • har øje for det visuelle udtryk
 • har et højt fagligt niveau – og sætter en ære i at levere produkter af høj kvalitet
 • er villig til at lære en masse og tage arbejdshandskerne på
 • er god til at indgå i et team
 • har erfaring med MS office-pakken – og meget gerne også WordPress
 • har dansk som modersmål og er flydende på engelsk
 • har interesse for sundhed, behandling og forebyggelse

Vil du ansøge eller vide mere?
Hvis du er interesseret, så send din ansøgning, CV og evt. andre relevante bilag til justine.mortensen@merck.com. Har du yderligere spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Justine Mortensen fra MDO teamet på mailen ovenfor eller på +45 2496 9546

Deadline for ansøgning: 2. september 2022

Hero Image

Om MSD

MSD er en af verdens største medicinalvirksomheder. Siden 1851 har vi arbejdet for at forbedre menneskers liv og helbred, og i mere end 50 år har vi været leverandør til det danske sundhedsvæsen. I MSD har vi en bred portefølje af produkter indenfor bl.a. kræft, vacciner og infektionsmedicin. Læs mere om MSD i Danmark her på siden eller besøg os på Linkedin.