Hero Image

Bjarne er en ung MSD-veteran

”Jeg bliver, fordi det giver mening”

I Herlev er hækken lav og naboen er en, man kender. Der er kun 11 kilometer til hovedstaden, men der er langt til Københavns fortravlede befolkning, der dårligt kommer hinanden ved. 

Det er her, man finder Bjarne Mikladal Christensen. I parcelhuset, hvor Bjarne bor med sin kone, Charlotte, og deres to børn, er tingene, som de skal være. Børnene, Selma-Marie på 10 og Marius på 6, leger inde hos naboen, mens Bjarne installerer en ny motionscykel i skuret.  

”Jeg kom til MSD helt tilbage i 2007. Dengang var jeg 29 år, og jeg kendte nærmest intet til medicinalindustrien. Men jeg havde en fandenivoldskhed over mig, så det tænkte jeg, at jeg nok skulle komme efter,” fortæller Bjarne.

Mange funktioner – ét formål

Bjarne har udfyldt en række funktioner hos MSD. Han startede som lægemiddelkonsulent. Det vil sige, at han kørte ud til praktiserende læger for at fortælle om MSD’s forskning og om de produkter, der var på vej. 

Herefter blev han salgschef på diabetes-området. I dag er han en fast bestanddel af MSD Danmarks  Market Access-afdeling.

”Når min søn skal fortælle, hvad jeg laver, så siger han, at jeg arbejder med nogle piller, så man kan blive rask. Og det har han jo sådan set ret,” Bjarne smiler, inden han uddyber:

”I min afdeling skaber vi de rammer, der skal til, for at et produkt kan lanceres. Vi sørger for, at medicinen kommer på hylderne og ud til dem, der har brug for den.”

”Det er et privilegie at være omringet af så dygtige mennesker”

I et arbejdsmarked som det danske er det usædvanligt at gøre så lang en karriere ét sted. Når man spørger Bjarne om hans overvejelser, og hvorfor han er blevet, så får han et eftertænksomt blik i øjnene: 

”Jeg var overrasket over den idealisme, som gennemsyrer det her sted. Vi er en organisation, som er til for at hjælpe og en arbejdsplads med et helt klart formål – det smitter virkelig af på de mennesker, der er her,” griner Bjarne, inden han fortsætter:

”Jeg er omringet af mennesker, der er meget dygtige – og det har jeg været siden 2007. Det er oprigtig talt et privilegie.”

Når man spørger ham, hvor længe han har tænkt sig at blive i MSD fortæller Bjarne, at det ikke nødvendigvis er noget man planlægger. For Bjarne giver det MSD Danmark i hvert fald stadig mening:

”Det er kombinationen af mennesker og kultur. Måden vi er sammen på, er unik. Der er højt til loftet hos MSD, og der er kort til det næste smil. Det, kombineret med, at vi får lov til at hjælpe danskere, der har brug for hjælp hver dag – det er mening for mig. Og det bliver man for.”

DK-NON-01043 / 14.06.2022

Hvordan er det at arbejde hos MSD?

Simon er chef for External Affairs
Sofia er sygeplejersken, der blev specialist