Om MSD Danmark

Hvem er MSD Danmark,
og hvad laver vi egentlig?

Sundhed og forskning siden 1969

MSD Danmark er en væsentlig leverandør til det danske sundhedsvæsen. Vi leverer adskillige slags vacciner og medicintyper, indenfor blandt andet onkologi, immunologi og HIV, til danskerne. Og vi arbejder hele tiden for at introducere den nyeste og bedste medicin på markedet gennem vores dedikerede arbejde med klinisk forskning.

MSD Danmark har til huse på Havneholmen 25 i København. Her er vi repræsenteret af godt 200 ambitiøse medarbejdere, som hver dag går på arbejde med det formål at fremme sundhed hos alle. Vi har været på det danske marked siden 1969, men globalt går vores historie helt tilbage til 1891, hvor Merck & Co blev grundlagt.

Merck & Co – i Europa kaldet MSD – opererer i mere end 140 lande og tilsammen er vi tæt på 70.000 medarbejdere.

Merck eller MSD?

Merck & Co. er vores amerikanske navn, men i Europa og Canada kaldes vi for MSD, der står for Merck Sharpe & Dohme. Grunden til de to forskellige navne er, at der allerede findes en anden Merck i Europa, nemlig lægemiddel- og kemivirksomheden, Merck, som har hovedkvarter i Tyskland.
Derfor hedder vi i Danmark, MSD.

“I MSD arbejder vi for livet. Det lyder måske som en hul tagline, men det er det langtfra. At forlænge og forbedre livet for helt almindelige mennesker gennem vores arbejde med medicin, vaccination og forskning, er det der driver os fremad hver dag i vores arbejde. Det er en meget meningsfuld mission, som både giver os en klar retning, og samtidig binder os sammen.”

—Ece Bayrak, Direktør, MSD Danmark

MSD Animal Health

Mennesker eller dyr?

Det er ikke kun menneskers sundhed, vi brænder for i MSD. Vores danske Animal Health afdeling leverer innovative løsninger, såsom veterinærinformation, -teknologi og -produkter, der hjælper dyrlæger, fødevareproducenter og kæledyrsejere med at beskytte og forbedre dyrs sundhed.

Hvordan er det at arbejde hos MSD?

Simon er chef for External Affairs

Gritt er passioneret strateg

DK-NON-00852 // 08.02.2024