Naviger op
Log på
 

CORPORATE
RESPONSIBILITY

CORPORATE RESPONSIBILITY
​MSD arbejder for bedre adgang til lægemidler for alle
Vi har som virksomhed et ansvar, ikke blot over for vores kunder, partnere og medarbejdere, men også over for de omgivelser, vi lever i, og det samfund, vi arbejder i. Vi arbejder hver dag hårdt på at forbedre adgangen til lægemidler, vacciner og sundhedspleje af højeste kvalitet og på at nedbringe vores energiforbrug og CO2-udslip, samt støtte vores medarbejdere og lokalsamfund – alt sammen med udgangspunkt i transparens og højest etisk standard.
 
Det er vores mål altid at være på forkant med de skiftende behov i vores internationale virksomhed og at handle konkurrencedygtigt, etisk og innovativt. Det gør vi ud fra den betragtning, at et godt samfundssind og god forretning sagtens kan gå hånd i hånd.
 
I Danmark samarbejder vi med en række forskellige velgørenhedsorganisationer, akademiske institutioner og NGO’er om at styrke adgangen til sundhedspleje. Vores fokusområder omfatter bl.a. forskningssamarbejder og støtte til patientgrupper og deres arbejde med at gøre politikere og offentligheden opmærksomme på deres behov. 
​​

 

 

              
bottomfooter_danish