Log på

VELKOMMEN TIL MSD DANMARK

MSD I DANMARK
​Om MSD Danmark

MSD er en vigtig leverandør til det danske sundhedsvæsen med mere end 40 forskellige lægemidler til en lang række forskellige terapiområder. Vi er den internationale medicinalvirksomhed, der investerer mest i klinisk forskning i Danmark og samarbejder i dag med 140 hospitalsafdelinger om samlet set 50 forskningsprojekter.

Vi beskæftiger omkring 200 højt kvalificerede medarbejdere inden for salg, marketing, klinisk forskning og medicinske/sundhedspolitiske forhold. og Vores aktiviteter er fordelt på tre divisioner:

  • - Global Human Health
  • - MSD Research Laboratories
  • - Animal Health

Vi samarbejder med læger, patienter og andre interessenter om vores receptpligtige lægemidler, vacciner, biologiske præparater, håndkøbslægemidler samt veterinære produkter, med det formål at kunne levere gode, innovative medicinske løsninger.

Vi viser også vores engagement ved at styrke adgangen til sundhedsteknologiske løsninger gennem omfattende politikker, sundhedsprogrammer og partnerskaber. Læs mere om vores partnerskaber her.

MSD Danmark blev etableret i 1969.

 
​MSD for Mothers

​MSD har iværksat MSD for Mothers, et globalt, 10 årigt initiativ, der skal redde kvinders liv i forbindelse med fødsel og graviditet.

 
​MSD Danmark er med til at redde mødres liv i Etiopien

​MSD Danmark indgået samarbejde med den danske humanitære organisation Maternity Worldwide om bekæmpelse af mødredødelighed i Etiopien.
              
bottomfooter_danish