Naviger op
Log på

INNOVATIVE LÆGEMIDLER

За нас
Klinisk forskning i Danmark

Danmark er blandt de fem lande i Europa, hvor MSD investerer flest penge i forskning. MSD investerer årligt 52 milliarder kroner i forskning og udvikling af medicin på verdensplan, og i Danmark er MSD den internationale medicinalvirksomhed, der investerer mest i klinisk forskning og innovation svarende til  ca. 100 millioner kroner årligt.

Vi er engageret i 50 forskningsprojekter, der involverer 140 hospitalsafdelinger i hele landet inden for områderne osteoporose, kardiologi, diabetes, onkologi, astma, infektioner, gigt, psoriasis, vacciner, prævention og fertilitet. Desuden har vi etableret partnerskaber med Lundbeck og ALK-Abelló om udvikling og kommercialisering af nye løsninger til behandling af hjernesygdomme og allergier.

MSD er en aktiv partner i Novo Nordisk Fondens internationale diabetes forskningsalliance Center for Basic Metabolic Research under Københavns Universitet og indgår i National Experimental Therapy Partnership (NEXT) medfinansieret af Ministeriet for Videregående Uddannelse og Videnskab og ledet af Region Hovedstaden i Danmark.

 
​MSDs pipeline

​Vores pipeline starter fra før-klinisk udvikling og går hele vejen til fase 3 forsøg

 

              
bottomfooter_danish