Naviger op
Log på

VORES VIGTIGSTE OPGAVE
ER AT GØRE EN FORSKEL

MSD

MSD arbejder for at forbedre sundheden
verden over

MSD har siden 1851 arbejdet for at forbedre menneskers liv og helbred. I dag er MSD en global virksomhed med 68.000 medarbejdere i flere end 140 lande, og med en omsætning i 2015 på ca. 39,5 milliarder US dollars). I USA og Canada er MSD kendt som Merck & Co. Inc., Kenilworth, NJ, USA.

Vores vision

Gennem forskning og innovative lægemidler arbejder vi for at  at gøre en forskel i menneskers liv verden over.  Vi ønsker at være den førende medicinalvirksomhed i verden, og vi er  dedikeret til at skabe morgendagens innovation og løsninger.

Vores mission

Vi ønsker at dække vores kunders behov og tilbyde innovative medicinske løsninger, som redder og forbedrer liv.

Vi ønsker at være en attraktiv arbejdsplads med fokus på kompetenceopbygning gennem kontinuerlig udvikling og læring.. Læs mere om MSD i Danmark og vores arbejde på siderne til venstre.

MSD er varemærket for Merck & Co., Inc., Kenilworth, NJ, USA.
Læs mere her.

 

 

 
​25 års kamp mod flodblindhed

​Hvert år hjælper MSDs MECTIZAN® Donation Program mere end 80 millioner mennesker, som risikerer at blive ramt af flodblindhed.

 
​Bekæmpelse af mødredødelighed

​Hver dag dør 800 kvinder i forbindelse med graviditet og fødsel. MSD har indgået partnerskab med Bill & Melinda Gates Foundation for at reducere mødredødelighed.

              
bottomfooter_danish